Ota aikalisä ajattelulle coaching-yhteistyön avulla

Mitä coaching on?

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jossa sinä saat ottaa aikalisän ajattelulle elämän käännekohtien tai työelämän haasteiden äärellä, syventää itsetuntemustasi sekä ottaa askeleita kohti haluamaasi muutosta tai tavoitetta. Tutkimme ja selkeytämme yhdessä nykytilannettasi ja tavoitteitasi sekä vahvistamme toimeenpanon kykyäsi ja voimavarojasi erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitteiden avulla.

Coaching on aina myös kokemuksellista ja kokeilullista oppimista − uusia ideoita, niiden testaamista käytännössä ja seuraavien askelien linjaamista sen mukaan, mikä toimi ja mikä ei. Epäonnistumisia ei olekaan, vaan voit oppia kaikesta ja tehdä seuraavalla kerralla toisin.

Mahdollisuuksiasi, unelmiasi ja voimavarojasi koskeva viisaus on valmiina sisälläsi, kunhan syvennyt sen kuunteluun, purat esteet ja keskityt pienin, oikeansuuntaisin päätöksin siihen, mikä sinulle on aidosti tärkeää, mitä voit asioille tehdä ja mihin sinun kannattaa seuraavaksi tarttua.

Tehtäväni coachina on kysyä, rohkaista ja kyseenalaistaa − tarttua langanpäihin ja vetää esiin uusia, selkeyttäviä näkökulmia ajatteluusi ja toimintaasi, jotta voit rohkaistua käärimään hihat ja kokeilemaan uutta. Tiedostamisessa ja oivalluksissa on valtavaa muutosvoimaa, ehkä oletkin jo kokenut sen! Kun ajattelu ja ajatusmallit muuttuvat, se näkyy myös toiminnan tasolla kuin itsestään.

Coachingissa sinä tuot keskustelun aiheen, asetat tavoitteet ja vastaat niiden toteuttamisesta. Coachina en neuvo sinua, vaan johdattelen kysymyksillä prosessia tavoitteidesi suuntaan ja luon kuuntelulla hyväksyvän ja luottamuksellisen tilan sinua varten. Monille asiakkaille yksi hienoimmista kokemuksista coachingissa on tulla kiireettömästi kuulluksi ja rohkaistuksi.

Coaching-prosessi räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Prosessin luonteeseen kuuluu, että tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä (juuri sitä kokeilullista oppimista) kuin itse tapaamisissa − ja kasvu jatkuu myös coaching-yhteistyön jälkeen.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Organisaatiocoachingin kyseessä ollessa prosessin edistymisestä voidaan raportoida asiakkaan esimiehelle asiakkaan kanssa sovittavalla tavalla.

Yhteistyön aluksi solmitaan aina kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.


Näin valmistaudut coaching-valmennukseen:
  1. Valitse haluamasi coaching-paketti verkkokaupasta: tarinankerturi.mycashflow.fi/. Voit maksaa coachingin myös korttimaksuna tai laskulla niin halutessasi.
  2. Varaa aika coaching-valmennukseen varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.
  3. Tapaaminen toteutetaan sovittuna ajankohtana. Varaathan virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.
  4. Ensimmäisellä tapaamiskerralla visioit ja asetat tavoitteesi coaching-prosessille ja määrität askeleita, joilla pyrit tavoitettasi kohti.
  5. Sovimme jatkotapaamisen n. 2-3 viikon päähän tai haluamaasi ajankohtaan. Coaching-tapaamisten välillä jatkat kehitysaiheidesi tai mahdollisten itsellesi asettamiesi välitehtävien työstämistä.
  6. Viimeisellä tapaamiskerralla vedämme yhteen prosessia ja kehitystäsi matkan varrella. Oppimiskokemustesi ja oivallusten tutkimista teemme jokaisella tapaamiskerralla. Coachina herättelen uusia näkökulmia kysymysten ja harjoitusten avulla sekä todistan ja peilaan sinulle edistymistäsi yhteistyömme ajalta.

Ota yhteyttä ja varaa aika ensimmäiseen tapaamiseen!

Lue lisää näiltä sivuilta ja ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni eteenpäin unelmiesi ja tavoitteidesi suuntaan. Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Otan vastaan asiakkaita viihtyisässä valmennustilassani Tampereen ydinkeskustassa sekä virtuaalisesti Zoom-kokousalustalla ja puhelimitse, joten yhteistyöllemme ei ole maantieteellisiä rajoituksia.

Tervetuloa yhdelle elämäsi ehkä tärkeimmistä matkoista!

Valmentajana toimii muutosvalmentaja ja Certified Business Coach® Katja Nurminen, jolla on kokemusta niin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä viestintäorganisaatiossa, siirtymisestä palkkatyöstä yrittäjäksi kuin kokonaisvaltaisista henkilökohtaisen kasvun prosesseistakin. Lue minusta lisää esittelystäni.