Varaa valmennusaika

Tarinankerturin valmennukset

Varaa aika tarinankerturin valmennukseen/haastatteluun varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Voit valita haluamasi tarinapaketin Igniten ja Tarinankerturin verkkokaupasta: tarinankerturi.mycashflow.fi/

Jos olet valinnut 3 tunnin tarinapaketin, varaa kalenterista kolme perättäistä aikaa tai kolme erillistä tunnin aikaa. Tarinavalmennuksen enimmäiskesto on 3 tuntia/päivä. 6 tunnin tai pidemmissä tarinapaketeissa varaa haastatteluja useammille päiville. Ole minuun tarvittaessa yhteydessä valmennuksen aikataulutuksesta.

Lue lisää tarinavalmennuksista ja niihin valmistautumisesta tästä.


Coaching-keskustelu puhelimitse tai videoneuvottelun välityksellä

Varaa aika coaching-keskusteluun varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse. Olen sinuun yhteydessä sinulle sovittuna ajankohtana. Varaathan keskustelulle rauhallisen tilan itseäsi varten.

Voit valita haluamasi Business coaching -paketin Igniten ja Tarinankerturin verkkokaupasta: tarinankerturi.mycashflow.fi/

Hyvä tietää coachingista

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on selkeyttää ajatteluasi ja toimintatapojasi sekä tehdä visioimastasi muutoksesta tai tavoitteesta totta.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Yhteistyön aluksi solmitaan kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.

Coaching toteutetaan useamman tapaamisen kokonaisuuksina, sillä coaching on prosessi, jossa tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä kuin itse tapaamisissa. Tapaamisten tiheys ja kesto sovitaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Tampereen ydinkeskustassa (Hallituskatu 8, Keskustorin kupeessa) tai yrityksen tiloissa tai virtuaalisesti/puhelimitse.

Huom.! Tällä hetkellä valmennuksia järjestetään vain virtuaalisesti ja puhelimitse.