Varaa business coaching -aika

Mistä työelämän unelmasta tai tavoitteesta sinä haluat tehdä totta tai minkä arjen haasteen kanssa kaipaat selkeyttä? Ota yhteyttä, niin autan sinua visioimaan ja ryhtymään tuumasta toimeen. Mietitään yhdessä keinot, joilla pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Uudet yksilöasiakkaat

Varaa aika henkilökohtaiseen aloitustapaamiseen sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse. Voimme myös sopia puhelinajan, jolloin soitan sinulle sovittuna ajankohtana.

Kasvotusten tai virtuaalisesti tapahtuvassa 45 minuutin maksuttomassa aloitustapaamisessa kartoitamme nykytilanteesi ja mietimme, sopiiko coaching menetelmänä tilanteeseesi ja sovimme yhteistyön jatkamisesta. Tapaaminen ei sido sinua yhteistyöhön, mutta haluan aloitustapaamisen avulla antaa sinulle mahdollisuuden kokea coachingin vaikuttavuus ja madaltaa kynnystäsi ottaa tärkeitä askeleita itsesi hyväksi.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Tampereen ydinkeskustassa (Hallituskatu 8, Keskustorin kupeessa), yrityksesi tiloissa tai virtuaalisesti/puhelimitse. Business coaching -yksilövalmennukset hinnoitellaan kuukausi- tai pakettihinnoittelulla. Valmennuksen voit maksaa joustavasti laskulla tai korttimaksuna.

Vanhat yksilöasiakkaat

Varaa jatkotapaaminen tuttuun tapaan sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Hyvä tietää coachingista

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on selkeyttää ajatteluasi ja toimintatapojasi sekä tehdä visioimastasi muutoksesta tai tavoitteesta totta.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Yhteistyön aluksi solmitaan kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.

Coaching toteutetaan useamman tapaamisen kokonaisuuksina, sillä coaching on prosessi, jossa tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä kuin itse tapaamisissa. Tapaamisten tiheys ja kesto sovitaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Tampereen ydinkeskustassa (Hallituskatu 8, Keskustorin kupeessa) tai yrityksesi tiloissa tai virtuaalisesti/puhelimitse.