Varaa aika

Tarinankerturin haastattelut

Haluaisitko päästä tarkastelemaan itseäsi oman tarinasi peilistä tai onko sinulla läheinen tai sukulainen, jonka tarina ansaitsee tulla ikuistetuksi?

Oli tarina totta, tarua tai vielä unelmaa, Tarinankerturi pukee sen sanoiksi lempeästi ja luottamuksellisesti sekä kiteyttää rönsyilevänkin kerronnan yhtenäiseksi ja kertojan näköiseksi tarinaksi.

Näin valmistaudut tarinahaastatteluun:
  1. Valitse haluamasi tarinapaketti verkkokaupasta: tarinankerturi.mycashflow.fi/
  2. Varaa aika Tarinankerturin haastatteluun varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.
  3. Haastattelu toteutetaan sovittuna ajankohtana. Varaathan virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.
  4. Tarinankerturi kirjoittaa tarinan ja toimittaa sen sinulle (tai tarinalahjan saajalle) sovittuna aikana ja sovitussa muodossa.

Jos olet valinnut 3 tunnin tarinapaketin, varaa kalenterista kaksi perättäistä aikaa. Tarinavalmennuksen enimmäiskesto on 3 tuntia/päivä. 6 tunnin tai pidemmissä tarinapaketeissa varataan haastatteluja useammille päiville. Ole minuun tarvittaessa yhteydessä aikataulutuksesta.

Lue lisää tarinahaastatteluista ja niihin valmistautumisesta tästä.


Coaching-valmennukset

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jossa sinä saat ottaa aikalisän ajattelulle elämän käännekohtien tai työelämän haasteiden äärellä, syventää itsetuntemustasi sekä ottaa askeleita kohti haluamaasi muutosta tai tavoitetta. Tutkimme ja selkeytämme yhdessä nykytilannettasi ja tavoitteitasi sekä vahvistamme toimeenpanon kykyäsi ja voimavarojasi erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitteiden avulla.

Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Näin valmistaudut coaching-valmennukseen:
  1. Valitse haluamasi coaching-paketti verkkokaupasta: tarinankerturi.mycashflow.fi/. Voit maksaa coachingin myös korttimaksuna tai laskulla niin halutessasi.
  2. Varaa aika coaching-valmennukseen varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.
  3. Tapaaminen toteutetaan sovittuna ajankohtana. Varaathan virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.
  4. Ensimmäisellä tapaamiskerralla visioit ja asetat tavoitteesi coaching-prosessille ja määrität askeleita, joilla pyrit tavoitettasi kohti.
  5. Sovimme jatkotapaamisen n. 2-3 viikon päähän tai haluamaasi ajankohtaan. Coaching-tapaamisten välillä jatkat kehitysaiheidesi tai mahdollisten itsellesi asettamiesi välitehtävien työstämistä.
  6. Viimeisellä tapaamiskerralla vedämme yhteen prosessia ja kehitystäsi matkan varrella. Oppimiskokemustesi ja oivallusten tutkimista teemme jokaisella tapaamiskerralla. Coachina herättelen uusia näkökulmia kysymysten ja harjoitusten avulla sekä todistan ja peilaan sinulle edistymistäsi yhteistyömme ajalta.
Hyvä tietää coachingista

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on selkeyttää ajatteluasi ja toimintatapojasi sekä tehdä visioimastasi muutoksesta tai tavoitteesta totta.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Yhteistyön aluksi solmitaan kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.

Coaching toteutetaan tavallisesti useamman tapaamisen kokonaisuuksina, sillä coaching on prosessi, jossa tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä kuin itse tapaamisissa. Tapaamisten tiheys ja kesto sovitaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Tampereen ydinkeskustassa (Hallituskatu 8, Keskustorin kupeessa), virtuaalisesti Zoom-neuvottelualustalla tai puhelimitse.

Huom.! Tällä hetkellä valmennuksia järjestetään vain virtuaalisesti ja puhelimitse.