3. Elämän rytmittäminen

Eilen pohdin paljon elämän erilaisia rytmejä. Nukkumista, syömistä ja liikkumista. Työaikaa, sosiaalista aikaa, omaa aikaa. Keskustelin näistä myös yrittäjämieheni kanssa, jonka kanssa vietämme paljon aikaa kotona ja kotitoimistolla.

Jotta minun arkeni rytmitys voi toimia, rytmin pitää sopia yhteen muun perheen rytmien kanssa. Samoin pitää vastata kysymykseen, että mikä meille on omaa aikaa, mikä työaikaa ja mikä yhteistä aikaa, kun yrittäjän vapaudessa mikä tahansa aika voi olla mitä tahansa aikaa. Entä milloin on sopiva aika esimerkiksi liikunnalle tai kauppareissuille?

Meillä on osittain erilaiset luontaiset rytmit, joita vastaan voisimme taistella tai sitten voimme kääntää asian ympäri ja nähdä erilaisuuden vahvuutena. Miten me yhdessä voimme suunnitella elämän sujuvaksi niin, että molempien vahvuudet ja luontaiset rytmit pääsevät oikeuksiinsa?

Eilisissä keskusteluissamme syntyi tärkeitä oivalluksia ja jopa läpimurtoja. Coachina olen kaikista läpimurroista aina erityisen innostunut, sillä silloin tiedän, että jokin olennainen liikahtaa vaikuttavasti ja jopa pysyvästikin uuteen asentoon. Oivalluksen valoa on vaikea himmentää, etenkin jos heti huomaa, että tälleenhän tämä toimii nyt selvästi paremmin.

Pää on ollut viime päivinä hieman kipeä ilman kahvia, mutta tiedän silti, että mulla seinään lopettaminen on ihan hyvä vaihtoehto. Kahvia ei ole edes tehnyt mieli.

Olen innoissani tästä vuodesta ja kaikesta uudesta. Tästä on hyvä jatkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *