19. Omien siipien levittäminen

Tähän vuoteeni haluan sisällyttää myös omannäköiseni tyylin tutkimista, kuten aloituspostauksessani mainitsin.

Olen koko aikuisikäni kokenut käytännöllisen, pelkistetyn ja meikittömän tyylin omakseni. Vaatteiden kauniit värit ja kuosit ovat kyllä aina olleet minulle mieleen. Eri värit eri aikoina. 😊

Aiemmalla työurallani pelkistetty tyyli toimi hyvin, mutta yrittäjänä, omaa yritystäni ja ammattiminääni julkisesti edustaessani olen pohtinut, että hieman näyttävämpi tyyli voisi tuoda kohtaamilleni ihmisille paremmin esiin sitä, kuka minä sisimmältäni olen.

Jokin minussa silti kapinoi sitä vastaan, että meikkaaminen tai tälläytyminen tekisi minusta kiinnostavamman tai paremman ihmisen. En itse koe ihmisiä eri tavalla meikattuina tai meikkaamattomina – tiedän kyllä, että meitä on tässä moneen lähtöön. Minua lähtökohtaisesti kiinnostaa, keitä tapaamani ihmiset ovat ja millaisia ajatuksia heidän kanssaan voin jakaa.

Tämän vuoden tavoitteenani on tutkia ja haastaa näitä näkemyksiäni ja selvittää, mitä hyvää ja hauskaa tyylin uudistaminen voisi elämääni tuoda. Olen etsimässä parasta itseäni ja levittämässä siipiäni, niin se saa näkyä myös ulkoisesti.

Millaisia jutuista te olette hakeneet omannäköistänne tyyliä tai mitä suosittelisitte tyylin tutkimiseen? Hyvän stailisti on varmasti ainakin hyvä tuki omannäköisten valintojen tekemisessä, vaikka sinänsä minulle on selvää, mikä minun silmääni on kaunista.

Kokeilemalla ja makustelemalla tämäkin asia varmasti selkenee. Aika jännää, en voi muuta sanoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *