41. Kerro hyvästä ideastasi kaikille ja näytä osaamisesi

Olen parhaillaan Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten puheenjohtajistolle tarkoitetulla Vaikuttajafoorumi-risteilyllä, ja meillä oli eilen illalla ilo ja kunnia pokata valtakunnallinen Vuoden 2019 viestijä -palkinto Lempäälään. Hyvä me! 🥰

Ehdin aamusta asti jo seurailla puheenjohtajien juttelua ja huomioni kiinnitti hienosti se, että monet kokeneet yrittäjät täällä ja muuallakin ovat todella taitavia siinä, että kun heillä on idea, he kertovat siitä kaikille ja kyselevät juttukumppaneiltaan, että “tällainen idea, miltä kuulostaa, ostaisitko”?

Samoilla linjoilla oli meille eilen Clarion-hotellilla puhunut sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaa, joka on monta kertaa nähnyt tarpeen (t-paidoille, virtuaalimatkoille, hodareille), kerännyt tiimin, kehittänyt ratkaisun ja jakanut sen kaikkiin kanaviin.

Tämäkin palkintomme on suoraa seurausta siitä, että meillä Lempäälässä on pitkään tehty hyviä asioita hyvin ja kerrottu siitä kaikille – myös vakuuttavalla tavalla tälle palkintoraadille.

Olen itse pitänyt pitkään kynttilääni vakan alla – ennemmin kuunnellut muita ja vasta kysyttäessä (ja silloinkin vähätellen) kertonut, että mulla on vaan jotain tällaisia ideoita ja juttuja, vaikka itse olisin niistä sisäisesti miten liekeissä.

Niin kuin nyt Tarinankerturin palveluistani, joilla saan koskettaa kauniisti ja merkityksellisesti monia ihmisiä heidän elämänsä käännekohdissa ja (väli)tilinpäätöksissä.

Voihan siellä tutkan alla pysytellä, olla nostamatta päätään ja tuomatta itseään esiin, mutta sitten saa vierestä katsoa, kun muut menee ja tekee asioita, joihin yhtä lailla pystyisi itsekin, mutta silti kuitenkin jumittaa lähtötelineissä odottamassa lupaa ja viilaamassa hommaa niin tikkiin, ettei se koskaan ole valmis liveksi.

Jos sinä odotat lupaa toteuttaa unelmasi ja visiosi, niin tässä se on. Nyt on sinun aikasi. Maailma odottaa! 🚀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *