42. Hyvinvoinnin vuosi ja reilun 23 tunnin laivaseminaari

Nyt se on testattu, että miten hyvinvoivan, rytmikkään ja energisen arjen ylläpito onnistuu poikkeusoloissa, siis seminaaripäivässä ja 23 tunnin risteilyllä.

Mielestäni meni tosikin hyvin, mutta toisaalta en energisyyden kannalta onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut. Ensi kerralla, ehkä jo ensi kuussa, jos yrittäjäristeily-arvonnassa onni suosii, koitan optimoida sitten lisää.

Ruokailujen suhteen onnistuin pitämään kiinni sekä sisällöstä, rytmistä että yhden lautasellisen annoskoosta, vaikka kaikki ruokailut olivat buffetista. Jälkiruokaa söin vain toisena päivänä, silloinkin marjasmoothieta, ananasta ja hedelmälohkoja. Aamupalalla hemmottelin itseäni lusikallisella mansikkahilloa pitkästä aikaa.

Nesteytyksen puolella onnistuminen jäi kohtalaiseksi, vaikka monissa tilanteissa kuplavettä ja holittomia valitsinkin. Aamupäiväkuoharista alkaen väsytti koko päivän ihan toiseen tapaan kuin nyt alkuvuonna muuten. Kokeneet laivaseminaarien kävijät kyllä ohjeistivat, että kannattaa juoda koko ajan ja aamuun asti, niin virkeä olo säilyy eikä laivan keinutuskaan niin haittaa.

Siihen väsytykseen tuntui, että kahvi olisi paikallaan, joten siihen molempina päivinä taivuin. Toisen kupin kohdalla kyllä huomasin, että väsyn tilalle tuli äklö olo, joten nopsasti olen näemmä päässyt irti kymmenenkin kupillisen päivätoleranssistani.

Illalla dinnerillä ja myöhemmin palkitsemistilaisuudessa nautin sitten viiniä ja kuoharia, muihin nähden hyvinkin maltillisesti, mutta silti edessä oli kaikkea muuta kuin levollisten unien yö, mutta pääsin kuitenkin aika pirteänä taas seiskalta aamulenkille ja aamiaiselle.

Molempina päivinä sain laivalla ja siirtymissä kerrytettyä reilun 10 000 askeleen saldot, mikä tuntui hyvältä ja varmasti osaltaan paljon virkisti oloa.

Ehkä tämä oli lopulta melko optimaalinen toteutus, vaikka vieläkin hieman väsyttää, mutta oli nuo meidän juhlahumut aika hienoja hetkiä, kuten kuvistakin näkyy.

Erityisen hyvä mieli jäi kohtaamisista kaikkien vanhojen ja uusien mukavien tuttavuuksien kanssa, lämmin kiitos vielä kaikille! Ensi kertaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *