55. Hemmottelupäivän ilta

Tänään oli taas pienen hemmottelun aika – tällä kertaa meikkauksen, hiusmuotoilun ja profiilikuvauksen merkeissä.

Oletko sinä käynyt joskus stailattavana ja kuvattavana? Se on jännä kokemus, jota kannattaa kyllä kokeilla. Minulle tämä oli neljäs kerta, mutta koen olevani yhä aloittelija, vaikka kuvaukset ovatkin aina sujuneet hyvin ja kuvista on tullut hienoja.

Kameran edessä huomaa nopeasti, että poseeraaminen vaatii harjoittelua ja heittäytymistä, jotta kuvat ovat yhtä aikaa huoliteltuja ja luonnollisia. Sen olen tähän mennessä oppinut, että parhaan näköiset kuvat syntyvät usein jokseenkin hankalissa asennoissa.

Onneksi hyvät valokuvaajat ovat taitavia neuvomaan toimivia asentoja ja hymyilyttämään sopivasti, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut.

Tällä kuvauskerralla halusin hillityn meikin ja tämänhetkistä työtyyliäni ilmentävät promokuvat, jotka edustavat sitä, miltä arjessa useimmiten näytän. Tosin ammattimeikkaajan tuolissa kevyestä, melkein nude-meikistäkin tulee aika paljon näyttävämpi kuin mitä kotikonstein saan arjessa aikaan.

Loppuvuodesta on sitten suunnitelmissa satsata isompaan tyylinmuutokseen ja laajempaan kuvauselämykseen samalla myös. Sitä ehdin tässä vielä suunnitella hyvän tovin ja syventyä myös meikkaamisen saloihin.

Loppuvuoden yrittäjägaalassa sitten viimeistään nähdään, millaista juhlailmeen kirkastamista tällaisella vuoden mittaisella voimaantumis- ja hyvinvointiprojektilla saa aikaan juhlavaa iltapukugaalaamme silmällä pitäen. Tuskin maltan odottaa sitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *