59. Iloisen pupujussin suuri seikkailu

Tämän aamun työnohjauksessa minua kutsui tämä iloinen pupujussi, niin jaan sen iloisen hymyn myös teille.

Oivalsin siinä pohtiessani ja ryhmän kanssa ajatuksia vaihtaessani, että minulla on asiat kyllä hirmu hyvin ja olen tosi tyytyväinen elämääni jo nyt ja näin, vaikka edelleen olen matkalla kohti levollisempaa ja hyvinvoivempaa arkea. Hienosäätö on ihan sallittua meille jokaiselle.

Tänään tämä pupujussi on matkalla seikkailuun aurinkoisen erityispäivänsä kunniaksi – ja samalla sen, että kaksi vuotta sitten eräällä etelämeren rannalla tästä tuli myös parisuhteemme erikoispäivä, kun päätimme siirtää aivoliittomme ensimmäistä i-kirjainta pykälän oikealle. Valopäisyyttämme vaalimme silti edelleen, yksin ja yhdessä.

Tänään on myös Onnin ja Sisun päivä ja minulle molemmat niistä sanoista ovat olleet vahvasti läsnä elämässäni.

Kotimaisten kielten keskus hiljattain kertoi, että tällaisia luonteenpiirteitä kuvaavia nimiä, kuten Kaino, Lempi, Urho, Jalo tai vaikka Sisu kutsutaan toivenimiksi. Ne ovat kuvastaneet vanhempien toiveita lapsen luonteesta.

Minkä toivenimen sinä antaisit itsellesi, jos saisit valita? Mikä kuvastaisi sinua? Minulla on ehkä juuri Onni-nimeen pisimmältä ajalta vahvimmat siteet, joten saattaisin valita sen. Toisaalta rakastan kaunolaulua ja kauniita asioita muutenkin, niin voisin olla myös Kauno. Tai Huima.

Nyt tämä tyytyväinen pupujussi lähtee loikkimaan kohti uusia seikkailuja ja toivottaa teille kaikille aurinkoista, keväästä kuiskivaa päivää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *