60. Kirjoita unelmasi todeksi

Näin karkaus- ja kosintapäivänä pohdin hotelliaamiaisella rakkauden etsimistä ja löytämistä – ja sitä, miten tärkeää on, että keskeiset unelmat elämälle ovat yhteisiä.

Miten rakkauden sitten voi löytää? Rakkaus voi yllättää meidät ja kävellä vastaan missä vain, kun sitä vähiten odotamme. Kuitenkin etenkin netissä seuraa hakiessa hyvien, huolella mietittyjen ja meiltä itseltämme kuulostavien tekstien merkitys korostuu todella paljon.

Minun omakin rakkaussuhteeni löytyi deittisivustolta juttelemalla unelmista – ja toisella kerran autoin ystävääni laatimaan ilmoituksen, jonka avulla hän kohtasi elämänsä miehen.

Näille molemmille oli yhteistä se, että niissä ei asetettu vaatimuksia sille, millainen toisen pitäisi olla, vaan jaettiin lempeästi ja viisaasti sitä, mihin suuntaan ihanne-elämän toivoisi kulkevan ja millaisista asioista yhteisen arjen koostuvan. Kun toisessa tunnistaa yhteisen unelman, se tekee toisen heti tutuksi ja avaa näköaloja myös ensikohtaamista pidemmälle.

Sain samalla idean deitti-ilmoitusten kirjoitustyöpajasta, jossa jokainen voisi laatia omannäköisensä rakkauskutsun. Jos sinua kiinnostaa tämä, laita minulle viestiä, niin kootaan kiva ryhmä keväälle. Toki voin laatia tällaisen ilmoituksen kanssasi myös yksilövalmennuksessa.

Mietin siinä aamulla myös Paulo Coelhon suosikkisitaattiani: “Hän tiesi, että hänen oli päätettävä, halusiko hän sen, mihin oli tottunut, vai sen mistä haaveili”.

Joskus saatamme rohkeasti unelmoidessamme määritellä sellaisen unelman, joka on täysin erilainen tai jopa päinvastainen kuin nykyinen arkemme tai parisuhteemme. Silloin vaatii sisua ja rohkeutta uskoa näkyynsä ja lähteä kulkemaan unelmiensa suuntaan.

Millainen on sinun unelmasi ja millaisia askeleita sinä olisit valmis ottamaan sen suuntaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *