71. Uutta kohti

Uutta arkeani on pian 2,5 kuukautta takana ja alan tuntea, että on uuden aika. Unen, syömisen ja liikunnan rytmityksen perusta on luotu ja tälle pohjalle on hyvä rakentaa. (Paino on nyt tasaantunut n. -3,5 kiloon aloituspainosta, jos se on kelle tärkeä tieto.)

Kun mietin seuraavan kvartaalin tavoitteitani, minulle on selvää, että sen täytyy sisältää opiskelua ja inspirointia mielen ja ajattelun kehittämiseen. Miten seuraavalle tasolle noustaan? Miten sitoudutaan ajattelu- ja toimintamalleihin, jotka mahdollistavat kukoistusta ja saavat liikettä niihin kohtiin, jotka itsessä ovat olleet ehkä pitkäänkin jumissa?

Minulla on muutamakin videokurssimateriaali ja kukoistus- tai high performance -aiheinen kirja, joiden parissa voin tätä matkaa saada alulle. Katsotaan, miten pitkälle niillä pääsen ajattelu- ja toimintatapojeni pöyhimisessä.

Monesti nämä kurssit ja kirjat käsittelevät huippu-urheilua, vaan onneksi kaiken voi soveltaa myös itsensä johtamiseen. Osa taas on kovin manifestointihenkistä, jolloin pitää myös suodattaa sisällöstä omaan kokonaisuuteen soveltuvia näkökulmia.

Vuoden alussa haaveilin ryhmästä, jonka kanssa tällaista next level -reissua voisi tehdä. Samalla on hyvä kysymys, että kuka sellaisen peilipinnan voisi tarjota? Kuka sanoo, että voisi ja kuka oikeasti voisi? Ja mistä sen tietää? Vai onko lopulta toimivinta keräillä peilipintansa eri suunnilta – eri lajien tai teemojen parista parhaiden aavistustensa johdattamana?

Patikkakilometrejä ja seikkailuja haluan juhannusta kohti myös kerätä ja kerryttää. Tekisi mieli alkaa lisäksi TV-lakkoon, paitsi jos HPK tänäkin vuonna etenee mitalipeleihin. Toki vaihtoehtona on silloinkin seikkailla peleihin paikan päälle.

Jos telkkarin ja ruudut pitää kiinni, niin silloin aika työn, unen, ruoan, liikunnan, läheisläsnäolon ja palautumisen ohella riittänee vielä mukavasti tähän kaikkeen. Jos taas ruutuimu kovasti kutsuu, niin sitten pitää tehdä muita viisaita rajauksia.

Elämä on valintoja – joko ne tekee itse tai sitten joku tekee ne puolestasi. Kumpi sinusta kuulostaa kutsuvammalta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *