90. VIDEO: Johda itseäsi, tunteitasi ja ajankäyttöäsi

Tänään pääsen jakamaan teille keskusteluni ihanan psykologi Satu Pihlajan kanssa. Hän tarttui kutsuuni tulla juttelemaan videolle toivosta, hyvästä ihmisyydestä ja muutostaitojen kehittämisestä liittyen näihin kasvun paikkoihin, joita elämä meille kaikille ja itse kullekin nyt tarjoilee.

Niin kuin videollakin toteamme, yhtä oikeaa tapaa kasvaa ei ole, vaan meidän on jokaisen ihmeteltävä elämää ja löydettävä omat tapamme. Samalla meillä on tilaisuus toimia toistemme erilaisille kasvun tavoille peileinä ja rohkaisijoina kysymysten ja kuuntelun kautta.

Satu toimii psykoterapeuttina, valmentajana ja kouluttajana, minkä lisäksi hän kirjoittaa toista kirjaansa ja sparraa tulevia kirjailijoita. Minä taas haastattelen ja sanallistan yksilöiden ja yritysten tarinoita ja viestintää ja autan coachina ottamaan aikalisän ajattelulle kasvun paikoissa ja käännekohdissa.

Olemme Sadun kanssa siis kumpikin monialayrittäjiä tekstien ja ihmisten kohtaamisen aloilla. Siinäkin mielessä oli erittäin kiinnostavaa käydä tätä keskustelua ajankäytöstä, palautumisen taidoista ja oman hyvinvoinnin merkityksestä valmennustyössä.

Miten sinulta on viime viikkoina sujunut itsesi johtaminen ja hyvien valintojen tekeminen? Millaisista asioista olet saanut hyvää oloa ja mieltä? Voisitko ottaa niitä pysyvämminkin osaksi arkeasi?

Katso video tästä: https://www.youtube.com/watch?v=M19xCHcQJws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *