91. Soittolistat ilon tuojina

Maailmassa on paljon ihanuuksia, kun vain pysähdymme niitä kuulostelemaan. Jokaista meitä ärsyttävää tai kohtuutonta asiaa kohden on vähintään yhtä monta kaunista ja kohottavaa juttua, joihin voimme valita kohdistaa huomiomme.

Olen viime viikkoina lakannut seuraamasta somessa sisältöjä, jotka eivät tuota minulle iloa. Siinä missä konmaritan ja karsin tavaroita, olen nyt erityisen tarkka myös niistä tunnelmista ja energioista, joilla ympäröin itseni. On asioita, joihin en voi vaikuttaa, mutta voin kuitenkin tehdä valintoja, jotka tuntuvat minusta oikeilta ja hyviltä tässä ja nyt.

Olen nyt ollut paljon YouTubessa ladatessani sinne haastatteluvideoitani, niin keksin tehdä sinne myös soittolistan, joka sisältää kaikkia eri videoita, jotka edustavat minulle tärkeitä asioita ja kauniita muistoja vuosien varrelta. Ajattelin jakaa Grande Amore -listani myös teidän kanssanne, olkaa hyvät:
www.youtube.com/watch?v=Qe7LGASV7w4&list=PLEweuKoedjaPXFVzuQf01abeuV82CE4Vs

Listallani on leffamusiikkia, tenorilaulua, loistavia haastatteluja, gymkhana-ajoa, hävittäjälentokoneita, vuoristoratakyytejä ja yksi saksalainen kotiseuturallikin. Äänessä ovat videoiden puolella Brené Brown, Jonathan Fields, Wentworth Miller, Sean Buranahiran, Jason Silva ja Fernando Alonso. Englantia, ranskaa, espanjaa, saksaa, ruotsia, viroa – hyvin minun näköiseni lista tämäkin siis.

Miltä sinun listasi näyttäisi? Jos haluat, voit jakaa kommenteissa jonkin voimavideosi tai -biisisi, niin koostan niistä meille yhteisen soittolistan, josta muutkin voivat saada nyt iloa ja voimaa.

Pienikin hetki oman soittolistan tai suosikkivideon äärellä saa hetkeksi kaiken maailman huolet unohtumaan ja kohottaa meidät tämän uuden arjen yläpuolelle.