100. Elämänmuutokseni sadas päivä

Tänään oli hyvinvoinnin vuoteni sadas päivä, joten vedän taas hieman yhteen mennyttä ja tulevaa. Ehkä näistä ajatuksista ja kokemuksista on iloa ja hyötyä muillekin muutoksessa eläville tai siitä haaveileville.

Tämä on ollut monella tapaa levollisempi ja energisempi viikko kuin muutamat edelliset. Myös ystävät ja yrittäjäkollegat ovat tuntuneet nyt paremmin laskeutuneilta tähän tilanteeseen, niin se keventää myös omaa olemista.

Samoin energia alkaa nyt selvästi hakea uusia suuntia – olen viikon aikana hankkinut yhden kurssin ja harkinnut toista. On tärkeää kysyä itseltään, että onko nyt oman luovan työn vai kuluttamisen aika? Haluanko minä olla creator vai consumer, mitä tulee kiinnostaviin verkkokursseihin? Opinko kurssilta aidosti uutta vai haenko lopulta vain vahvistusta sille, että osaan jo?

Olen käyttänyt tällä viikolla paljon aikaa luoviin kirjoitusprojekteihini. Joskus sisällä kuplii tarina, joka haluaa tulla ilmaistuksi ja sanallistetuksi ja silloin sen äärelle on ihana pysähtyä.

Tänään tein vielä ennen pääsiäistaukoa hienon haastiksen Muutosvalmiuden Camillan kanssa ja tässä kuvassa odottelen juuri häntä linjoille. Me meinattiin kyllä jäädä ihan huolella suustamme kiinni – muutos, toivo, vastarinta ja muut käsitteet tarjoavat jotenkin loputtomasti kiinnostavaa pohdittavaa ja iloa avartuvista näkökulmista. Kiitos vielä Camilla!

Olen ollut viime viikkoina valtavan kiitollinen ja hyvilläni alkuvuoden rytmiprojektistani, joka on luonut ihan uudenlaisen pohjan hyvälle ja levolliselle vireelle tässä hetkessä. (Paino on nyt -4,5 kilossa vuoden alusta.)

Käytän nämä pääsiäisvapaat kevään tavoitteideni viilailuun, mutta ne aiemmin lupaamani 12 keynote-puheenvuoroa aion kyllä tehdä juhannukseen mennessä. Muuten pitää vielä päättää, että käytänkö nyt kohdennetusti aikaa omaan bisnekseen vai uuden oppimiseen myös kukoistuksen saralla.

Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle ja malttia tämän kaiken keskelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *