101. Parhaat visiot upealle elämälle

Heräsin tänään ihanaan uneen joltakin retriitiltä, jolla ihmiset tutkivat luovasti, itseään kuulostellen ja yhdessä voimaantuen omaa parasta itseään. Miten ihanaa siellä olikaan!

Mitä sinun sismpäsi kuiskailee sinulle siitä, mitä sinun oikeastaan pitäisi ja kannattaisi olla elämälläsi tekemässä – niinä hetkinä, joina kohina vaimenee ja oma ilmaisusi pääsee framille?

Nyt hiljaa, kun tapahtuu.

Ja muistiinpanovälineet esiin, kun uutta syntyy, jotta sen saa talteen itseään varten.

Aloin uneni innoittamana herättyäni kirjoittaa mukaansatempaavinta (most compelling – tämä visio sanallistui jostain syystä pääosin englanniksi) visiota minuudelleni ja työlleni.

Piinaavimmat ja kutsuvimmat kysymykset noilla sivuilla ovat:
Who benefits from you playing small?
What would you be, if you weren’t playing so small?

Kuka hyötyy siitä, että sinä pienennät itseäsi ja kuka olisit ja voisit olla, jos et tekisi niin?

Entä mitä paras itsesi tekisi tänään?

Elämänmuutos ja sen ihana mahdollisuus on minua loputtomasti kiehtova aihe. Oma matkani irti pahoinvoinnista lähti liikkeelle jo vuosikausia sitten Paulo Coelhon sitaatista: Hän tiesi, että hänen oli päätettävä, halusiko hän sen, mihin oli tottunut, vai sen, mistä haaveili?

Minä olin tottunut yksinpärjäämiseen, kaltoinkohteluun, mieliksi olemiseen, itseni sujuvaan sivuuttamiseen ja olemassaoloni anteeksipyytelyyn. Olin niin väsynyt vain sietämään ja jäämään tyhjin käsin. Haaveilin jostain paremmasta, niin mun oli vaan tosi pakko katsoa, olisiko se mulle mahdollista – ihan sama, mitä se vaatisi. Ja onhan se ollut – parempaa kuin osasin ikinä edes kuvitella.

Kutsun ja haastan sinut rohkeasti omalle matkallesi – mitä jos sinun kävisikin elämässä hyvin ja entistä paremmin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *