122. Tuulimyllyjä vai toimintaa?

Olen käyttänyt parikymmentä vuotta elämästäni pyörittelemällä fiksussa päässäni eilisiä ajatuksia, joihin ei oikein löydy ratkaisua.

Päädyn yhä uudelleen oivallukseen, että on ihan sama miten minä niitä ajatuksissani kääntelen, kun maailman suhtautuminen on tuulimylly, jota vastaan sinnikkäinkin meistä on alakynnessä ja kiusaa vain itseään.

Nämä pohdinnat ovat vakiokela, jota myönnän tykkääväni pyöritellä silloin, kun energiat laskevat ja kun yliajattelen ja alitoimin. Niin kuin niillä olisi tässä ja nyt isoakin merkitystä.

Alkuvuodesta nämä ajatukset olivat sivummalla ja toimintakeskeisyys ryhtiliikkeessä nosti energioitani ja innostustani. Nyt elämän supistuessa kodin seinien sisäpuolelle ja toiminnan ollessa säästöliekillä, vanha ajatuskela on pyörähtänyt kuin huomaamatta käyntiin.

Onko paradokseja kiva ajatella? Ovat ne toki älyllisesti kutkuttavia. Ovatko ne ajatukset ratkaisuhakuisia? Koittavat kyllä, mutta eivät onnistu olemaan. Pitävätkö ne jumissa vai luovatko ne uutta? Vastaus tähän lienee ilmeinen.

Palautan ajatukseni siihen, että tämän vuoden tavoitteeni on vahvistaa hyvinvointiani ja tutkia kukoistustani.

Kukoistuksen etsiminen vanhasta pahoinvoinnin likaämpäristä houkuttaa, vaan ei se sieltä löydy. Moni etsii hyvää elämää ruotimalla rajoittavia uskomuksiaan, mikä helposti vain syventää vanhaa uraa.

Mitä sellaista voisin tässä ja nyt tehdä, millä on aidosti vaikutusta tähän päivään ja huomiseen ja mikä lisää hyvinvointiani ja inspiroivia, kohottavia kohtaamisia ihanien tyyppien kanssa?

En sanallista vastaustani nyt tarkemmin, mutta rohkenen otaksua, että itse kullakin meistä vastaus löytyy ennemmin ajattelevan mielen hiljentämisestä ja toimintaan tarttumisesta. Kaikesta sellaisesta, mikä oikeasti synnyttää iloa. 🎉

Mitä sinä voit konkreettisesti tehdä itsesi, läheistesi, hyvän elämäsi ja työkuvioidesi hyväksi tänään, tässä kuussa, tänä vuonna?

Jos unohdat muistelun ja kaikki ne elämänvaiheet, joissa olet sinnitellyt, ja katsot vain tätä päivää, niin kuka sinä olet nyt?

Kun nostat katseesi kohti huomista, miltä polku sinne näyttää ja miten voit ottaa seuraavan askeleen sitä kohti? 🧭🌟🧭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *