137. Hyvien heimojen nosteet

Vietin tänään hauskan päivän someharrastajien #etäSomeTime2020-koulutuspäivässä. Ystäväni ja viestintäkollegani Pauliina Mäkelä on ollut mukana perustamassa tätä yhteisöllistä tapahtumaa jo 10 vuotta sitten ja kutsui minut tutustumaan mainioon menoon. Ensikertalaisetkin tunsivat olonsa tervetulleiksi ja päivä hujahti nopeasti hyvässä seurassa.

Yksinyrittäjyyden myötä olen todella alkanut arvostaa yhteisöjä, joissa voidaan kohdata arjen keskellä ja myös ryhtyä yhdessä tuumasta toimeen.

Olenkin päätynyt mukaan Lempäälän Yrittäjien toimintaan ja varapuheenjohtajaksi ja viestintävastaavaksi heti ekana hallitusvuotenani. Nyt on ollut mukava tavata virtuaalikahveilla joka viikko.

Tänä vuonna olen ollut kutsumassa koolle yrittäjä- ja valmentajakollegojen kesken vapaamuotoisempia ryhmiä, joissa olemme voineet keskustella yhteisistä ja kullekin ajankohtaisista aiheista. Koronan myötä ne ovat edustaneet inspiroivaa sosiaalista ikkunaa ulkomaailmaan.

Olen nyt kirjaa aloitellessani kuitenkin pohtinut yksinäisyyden, erilaisuuden ja ulkopuolisuuden teemoja ja minua houkuttaisi koota kiva pieni porukka tämänkin aiheen äärelle. Ryhmässä voisimme jakaa näitä tuumailuja ja huomata, ettemme ole yksin, outoja ja ainoita ja samalla voimaantua omaksi itseksemme juuri tällaisina. Jos tämä idea kutsuu sinua, laita minulle viestiä.

Vuoden teemojani ja valmentajuuteni arvoja ovat #connectingpeople ja #creatingspaces – ihmisten koolle kutsuminen ja kohtauttaminen tuottaa aina iloa ja on ihana saada tehdä sitä niin työrooleissa, vapaaehtoisena kuin vapaa-ajallakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *