145. Kesää kohti

Viime päivinä on ollut jo ihanan lämpöistä, niin olen huomannut ajatusten alkaneen kääntyä kesää kohti. Aurinko ja luonnon lisääntyvä vihreys antavat paljon uutta energiaa, mikä minulle merkitsee sitä, että on ajatusten uudelleen fokusoinnin aika.

Moni odottaa jo innokkaana kesälomaa, kun koulujen lomatkin alkavat. Tarkemmin ajatellen minä koen juuri olleeni pari kuukautta tässä lomalla ja pienellä liekillä, niin tulevina kuukausina minulla on hyvä tilaisuus tutkia kukoistukseen liittyviä ajatuksia.

Minulla oli tarkoitus tehdä sitä jo tällä vuosineljänneksellä, mutta korona mullisti ne suunnitelmat. Nyt olen kuitenkin jo juurtunut tähän todellisuuteen ja sallinut itseni viipyillä näissäkin ihmetyksen ajatuksissa jo riittävästi.

Meillä on muutenkin nyt tulossa arkeen töihin paluun puolesta muutoksia, jotka markkeeraavaat uuteen kauteen siirtymistä.

Olin maaliskuussa ottanut kevään tavoitteeksi tuottaa 12 keynote-puheenvuoroa, mutta sitä määrää en nyt taida saada valmiiksi. Otan alkavalla viikolla tarkempaan pohdintaan muutostavoitteeni kesäkaudelle, tämän erityisjakson joustot toki myös huomioiden.

Unen priorisointiin ja liikuntaan minun tarvitsee kiinnittää taas enemmän huomiota, mutta kesä on siihen oikein hyvää aikaa, kun lämpö hellii ja maailma pyörii ainakin himpun verran leppoisampaan tahtiin.

Mikä olisikaan parempi tilaisuus ottaa aikaa itselle, yhteisille kotitouhuille, liiketoiminnan kehittämiselle ja kivoille jutuille, jotka milloinkin sattuvat kutsumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *