150. Kukoistuksen kesä

Kuten joitakin päiviä sitten lupailin, olen tällä viikolla miettinyt, että millaisia tavoitteita haluan asettaa tälle loppukvartaalille ja seuraavalle. Viime kuukaudet olen ollut sivussa vuoden alun linjauksistani ja ajattelen sen olevan myös ihan ookoo. Tämä meni nyt tälleen ja homma jatkuu.

Maaliskuun alussa meinasin jo ottaa kukoistuksen tutkimisen aiheena fokukseen, joten nostan sen nyt agendalleni seuraaviksi neljäksi kuukaudeksi. Minulla on paljon lukemista odottavia kirjoja aiheen tiimoilta, joten ne luettuani olen varmasti hieman eri paikassa myös oman muutosmatkani kanssa.
Tänä kesänä meinaan siis pihatöiden ja kotirentoilun lisäksi istua nenä kirjassa ja kirjoittaa teille jotakin siitä. Jos pari, kolme kirjaa viikossa vaikka menisi, niin se olisi ihan hyvä tahti.

Toinen kokonaisuus, jota haluan töiden puolella kesällä kehittää, on tuotekokonaisuuksieni selkeyttäminen entisestään. Mielessäni on muhinut pitkään pari työnimeä verkkokursseille, joiden hahmottelu myynti- ja toteutuskuntoon ei varmasti vaadi kuin muutaman intensiivisen kirjoituspäivän. Samalla pääsen opettelemaan kurssialustani systeemit, niin on sitten helppo ja nopea jatkossakin toteuttaa kursseja tarpeen mukaan.

Jos sinulla on ajatuksia siitä, millaisista aiheista toivoisit minun kirjoittavan näitä päiväpostauksia, niin laita minulle viestiä jonkin kanavan kautta. Samoin jatkan videoiden ja haastatteluvideoiden tekemistä, joten siihenkin voit ilmoittautua mukaan jollakin omalla keskustelun aiheellasi.

Ja kun tämä on minulle hyvinvoinnin vuosi, haluan palata viime aikojen hämmennyksen jälkeen taas vahvemmin sen ääreen, mikä tuo minulle hyvää oloa ja mieltä. Vähemmän ruutuimua ja somekohinaa, niiden tilalle rentoutta ja levollisuutta. Lomaa vapaaehtoistöistä ja enemmän aikaa ilolle, läheisyydelle ja ajattelun liikehdinnälle.

Uskon, että näillä eväillä tästä tulee hieno kesä, kun vielä päästään mahdollisimman usein veden ja meren äärelle. 🌊 Miltä sinun kesäsi näyttää, millaisia suunnitelmia sinulla on?