180. Tilaa uudelle tekemiselle

Tätä vuotta on eletty jo 180 päivää – osittain ne päivät ovat menneet aika eri tavalla kuin kukaan meistä olisi ajatellut. Minun keväässäni ovat kulkeneet rinta rinnan henkilökohtaisen elämäni muutostoiveet ja viestintä- ja valmennusliiketoimintani kehittämisen visiot.

Olen jo kolmen vuoden ajan tehnyt coaching-työtä Hallituskadulla Tampereen keskustassa ja saanut kulkea siellä tukena ja rinnallakulkijana asiakkaiden hienoilla muutoksen ja kasvun matkoilla. Kiitos teille kaikille luottamuksesta sekä kohtaamisista ihmisyyden hyvyyden ja syvyyden äärellä.

Viime kuukausina minulle on alkanut selkeytyä, että näen valmennustoimintani jatkon jossakin toisessa tilassa. Tänä viikonloppuna kirkastui sitten nopeasti mutta samalla pitkän prosessin seurauksena päätös päästää irti nykyisestä valmennustilastani. Uutta sopimusta minulla ei ole valmiina, ja jätän itselleni lähiaikoina ratkaistaviksi jatkon yksityiskohdat.

Minulla on kyllä mielessäni aika selkeäkin ajatus tilasta, johon haluaisin siirtyä, mutta tässä irtisanomisaikana on vielä tilaisuus tutkailla muitakin vaihtoehtoja, jotka tässä ehkä juuri vielä minulle ovat avautumassa.

Ihaninta minusta olisi, jos uusi tilani olisi kotoani helpon ja vaivattoman kulkuyhteyden päässä niin, ettei minun tarvitsisi varata aamuruuhkasiirtymiin tai talvella auton lämmittämiseen ja skrapaamiseen niin paljon aikaa.

Näin voisin pyrkiä tekemään kaikki työt valmennustilassa, käydä videoneuvottelut kotiväkeä häiritsemättä ja olla kotona oikeasti aina vapaalla. Minulle se kuulostaa tavoittelemisen arvoiselta unelmalta.

Ilmoittelen teille sitten heti, kun uudesta unelmien tilasta on sopimukset tehtynä ja tila kalustettuna tupareita varten. Näen sen jo mielessäni kauniina ja kutsuvana paikkana monille uusille ajatusten vaihdoille ja merkityksellisille, ehkä suurestikin elämän suuntaa muuttaville kohtaamisille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *