205. Nettisivujen uudistamisen äärellä

Tämä on ollut minulle jännittävä viikko. Tai en tiedä, onko jännittävä juuri oikea sana, mutta olen ollut uusien asioiden todeksi tekemisen äärellä monella tapaa.

Olen selvitellyt seuraavaan toimitilaan liittyviä asioita, visioinut tulevia viestintä- ja valmennustuotteita sekä istunut joka päivä tuntikausia nettisivujeni äärellä.

Sitä tämä yrittäjän elämä on, että uudet bisnestuulet konkretisoituvat siitä, kun ne julkaistaan nettisivuilla – oli kyseessä uusi osoite, uudet työntekijät, uudet palvelut tai mikä vain asiakkaiden kannalta merkityksellinen käänne.

Pari päivää ensin tuotin sivuille tekstiä vapaammalla kädellä ja viime päivät olen käynyt sivuja tiheällä kammalla läpi ja karsinut jokaisen turhan sanan. Etenkin näin mobiiliselaamisen aikakaudella ilmaisun on oltava napakkaa, jotta aiheet ovat helposti silmäiltävissä.

Ehkä jännittävin asia tässä viikossa on ollut se, että olen alkanut kirjoittaa esittelytekstejä ja kurssisisältöjä ensi vuonna alkaville valmennuspaketeilleni, joita olen jo kauan visioinut. Ehdin jo julkaista esittelytkin niistä, mutta päätinkin laittaa ne liveksi vasta ensi kierroksella.

Kuten taannoin tuumin, jokin olennainen on alkanut tänä vuonna löytää muotoaan ja sen kautta nämä unelmat ihmisten muutoksen tukemisesta ja voimauttavasta yhteen tuomisesta voivat alkaa toteutua.

Minä tarvitsen vain rohkeutta kutsua oikeat ihmiset yhteen ja luottamusta siihen, että yhteisessä läsnäolon tilassa heille kirkastuu se, mitä kohti he ovat elämässään kulkemassa, mitä se heiltä vaatii ja mitä heille antaa.

Kuulostaa ehkä itsestäänselvältä, mutta tämä työ on jokaisen valmentajan uransa alkuvaiheessa tehtävä – hiottava oma timanttinsa sekä opittava luottamaan osaamiseensa ja läsnäolon voimaan.

Tämän viikon aikaansaannoksiini eli viestintäpalvelujen, tarinankerturin ja coaching-yksilövalmennusten uusiin sivuihin voit tutustua jo nyt osoitteessa www.ignite.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *