Ota aikalisä ajattelulle coaching-yksilövalmennuksessa

Me jokainen tarvitsemme aikaa ja tilaa ajatella hyviä ajatuksia luottamuksellisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Coaching-valmennus tarjoaa sinulle juuri sitä. Käännekohdissa ja uusissa aluissa on hyvä ottaa aikalisä ja miettiä, mihin on menossa ja miksi?

Yksilövalmennus sopii sinulle parhaiten silloin, jos haluat pohtia asioita luottamuksellisesti ja omaan tahtiisi coachin tuella. Tällöin keskitymme vain sinun tavoitteisiisi ja oivalluksiisi, ja coach toimii matkallasi rinnallakulkijana rohkaisten ja peilaten sinulle edistymistäsi omien tavoitteidesi suuntaan. Tervetuloa elämäsi ehkä hienoimmalle matkalle!


Olen käyttänyt Igniten Katjaa tarinankerturina ja coachina. Molemmissa rooleissa Katja kykenee vahvan läsnäolon ja kuuntelun keinoin löytämään ja sanallistamaan asioita, joita ei koskaan omin avuin löytäisi tai varsinkaan sanoittaisi. Molemmissa prosesseissa sain oivalluksia, joita en koskaan omin avuin ilman ulkopuolista luottamuksellista ja samalla terävän analyyttistä keskustelukumppania olisi tavoittanut. Lämmin suositukseni.
(Coaching- ja Tarinankerturi-asiakkaan palaute)


Näin valmistaudut coaching-yksilövalmennukseen:

Varaa aika coaching-aloitustapaamiseen tai -jatkotapaamisiin varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Tapaamiset toteutetaan sovittuna ajankohtana. Puhelinvalmennuksissa minä soitan sinulle. Varaathan aina puhelinkeskustelulle tai virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.

Coaching-aloitustapaamisessa käymme läpi tilanteesi ja odotuksesi coachingille ja pohdimme, sopiiko coaching menetelmänä tilanteeseesi. Jos olet akuutissa kriisissä tai kaipaat terapeuttista läpikäyntiä, silloin ei yleensä ole sopiva hetki coachingille tai coachingin ohessa on ainakin hyvä käydä läpi erillistä terapiaprosessia.

Jos päätät aloittaa 3, 6 tai 12 kuukauden coaching-valmennusprosessin kanssani, ensimmäisellä kerralla visioit ja asetat tavoitteesi coaching-prosessille ja määrität askeleita, joilla pyrit tavoitettasi kohti. Käymme läpi unelmiasi, vahvuuksiasi, voimavarojasi ja mahdollisia esteitäsi ja sitä, miten voit hyödyntää ja käsitellä näitä matkallasi tavoitteeseesi.

Sovimme jatkotapaamisen n. 3-4 viikon päähän tai haluamaasi ajankohtaan. Coaching-tapaamisten välillä jatkat kehitysaiheidesi tai mahdollisten itsellesi asettamiesi välitehtävien työstämistä. Tapaamisten aluksi käymme läpi oppimaasi, syvennymme kullekin kerralle valitsemaasi aiheeseen ja lopuksi käännämme katseen tulevaan.

Viimeisellä tapaamiskerralla vedämme yhteen prosessia ja kehitystäsi matkan varrella. Oppimiskokemustesi ja oivallusten tutkimista teemme jokaisella tapaamiskerralla. Coachina herättelen uusia näkökulmia kysymysten ja harjoitusten avulla sekä todistan ja peilaan sinulle edistymistäsi yhteistyömme ajalta.


Mitä coaching on?

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jossa sinä saat pysähtyä ajatustesi äärelle, syventää itsetuntemustasi sekä ottaa rohkeita ja sinnikkäitä askelia kohti haluamaasi muutosta tai tavoittetta. Coachina tehtäväni on uskoa sinun unelmiisi ja kulkea rinnallasi selkeyttäen ja vahvistaen ajatteluasi, arvojasi, tavoitteitasi ja voimavarojasi erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitteiden avulla.

Coaching on aina myös kokemuksellista ja kokeilullista oppimista − uusia ideoita, niiden testaamista käytännössä ja seuraavien askelien linjaamista sen mukaan, mikä toimi ja mikä ei. Epäonnistumisia ei olekaan, vaan voit oppia kaikesta ja tehdä seuraavalla kerralla toisin.

Mahdollisuuksiasi, unelmiasi ja voimavarojasi koskeva viisaus on valmiina sisälläsi, kunhan syvennyt sen kuunteluun, purat esteet sen ympäriltä ja keskityt pienin, oikeansuuntaisin päätöksin siihen, mikä sinulle on tärkeää, mitä voit asioille tehdä ja mihin sinun kannattaa seuraavaksi tarttua.

Tehtäväni coachina on kysyä, rohkaista ja kyseenalaistaa − tarttua langanpäihin ja vetää esiin uusia, selkeyttäviä näkökulmia ajatteluusi ja toimintaasi, jotta voit rohkaistua käärimään hihat ja kokeilemaan uutta. Tiedostamisessa ja oivalluksissa on valtavaa muutosvoimaa, ehkä oletkin jo kokenut sen! Kun ajattelu ja ajatusmallit muuttuvat, se näkyy myös toiminnan tasolla kuin itsestään.

Coachingissa sinä tuot keskustelun aiheen, asetat tavoitteet ja vastaat niiden toteuttamisesta. Coachina en opeta tai neuvo sinua, vaan johdattelen prosessia tavoitteidesi suuntaan ja luon kysymyksillä ja kuuntelulla hyväksyvän ja rohkaisevan tilan sinua varten. Monille meistä yksi hienoimmista kokemuksista coachingissa on tulla kiireettömästi kuulluksi, kuunnelluksi ja rohkaistuksi.

Coaching-prosessi räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään tarpeidesi mukaan. Prosessin luonteeseen kuuluu, että tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä kuin itse tapaamisissa − ja kasvu jatkuu luonnollisesti myös coaching-yhteistyön jälkeen.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Organisaatiocoachingissa prosessin edistymisestä voidaan raportoida asiakkaan esimiehelle asiakkaan kanssa sovittavalla tavalla.

Yhteistyön aluksi solmitaan aina kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.


Hinnasto

Aloitustapaaminen, 60 minuuttia: 100 euroa

3 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 930 euroa
Sisältää 3 x 90 min. coaching-tapaamista ja 3 kuukauden sähköpostituen

6 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 1736 euroa
Sisältää 6 x 90 min. coaching-tapaamista ja 6 kuukauden sähköpostituen

12 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 3100 euroa
Sisältää 12 x 90 min. coaching-tapaamista ja 12 kuukauden sähköpostituen

Coaching-kuukausipaketin ostajille hinnasta hyvitetään aloitustapaamisen hinta. Kuluttaja-asiakkaille hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, yritysasiakkaille pakettien hintoihin lisätään ALV 24 %.


Ota yhteyttä ja varaa aika aloitustapaamiseen!

Lue lisää näiltä sivuilta ja ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni eteenpäin unelmiesi ja tavoitteidesi suuntaan. Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Otan vastaan asiakkaita viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa, virtuaalisesti Zoom-kokousalustalla ja puhelimitse, joten yhteistyöllemme ei ole maantieteellisiä rajoituksia.

Tervetuloa yhdelle elämäsi ehkä tärkeimmistä matkoista!

Valmentajana toimii muutosvalmentaja ja Certified Business Coach® Katja Nurminen, jolla on kokemusta niin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä viestintäorganisaatiossa, siirtymisestä palkkatyöstä yrittäjäksi kuin kokonaisvaltaisista henkilökohtaisen kasvun prosesseistakin. Lue minusta lisää esittelystäni.