Ota aikalisä ajattelulle coaching-yksilövalmennuksessa

Me jokainen tarvitsemme aikaa ja tilaa ajatella hyviä ajatuksia luottamuksellisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Yksilöcoaching tarjoaa sinulle juuri sitä. Käännekohdissa, työelämän haasteissa ja uusissa aluissa on hyvä ottaa aikalisä ja kysyä itseltään, mihin on menossa ja miksi?

Yksilövalmennus sopii sinulle parhaiten silloin, jos haluat pohtia asioita luottamuksellisesti ja omaan tahtiisi coachin tuella. Tällöin keskitymme vain sinun tavoitteisiisi ja oivalluksiisi, ja coach toimii matkallasi rinnallakulkijana rohkaisten ja peilaten sinulle edistymistäsi omien tavoitteidesi suuntaan. Tervetuloa elämäsi ehkä hienoimmalle matkalle!


Olen käyttänyt Igniten Idaa tarinankerturina ja coachina. Molemmissa rooleissa Ida kykenee vahvan läsnäolon ja kuuntelun keinoin löytämään ja sanallistamaan asioita, joita ei koskaan omin avuin löytäisi tai varsinkaan sanoittaisi. Molemmissa prosesseissa sain oivalluksia, joita en koskaan omin avuin ilman ulkopuolista luottamuksellista ja samalla terävän analyyttistä keskustelukumppania olisi tavoittanut. Lämmin suositukseni.
(Coaching- ja Tarinankerturi-asiakkaan palaute)


Näin valmistaudut coaching-yksilövalmennukseen:

Varaa aika uusien asiakkaiden coaching-kartoituspuheluun tai coaching-jatkotapaamisiin sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Tapaamiset toteutetaan sovittuna ajankohtana. Puhelinvalmennuksissa minä soitan sinulle. Varaathan aina puhelinkeskustelulle tai virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.

30 minuutin ilmaisessa coaching-kartoituspuhelussa käymme läpi tilanteesi, unelmasi ja tavoitteesi sekä odotuksesi coachingille ja pohdimme, sopiiko coaching menetelmänä sinulle. Kartoituspuhelu ei sido sinua coaching-yhteistyöhön, vaan voit sen jälkeen tehdä päätöksen yhteistyömme jatkosta. Jos olet akuutissa kriisissä tai kaipaat terapeuttista läpikäyntiä, silloin ei yleensä ole sopiva hetki coachingille tai coaching-yhteistyön rinnalla on ainakin hyvä käydä läpi erillistä terapiaprosessia.

Jos päätät aloittaa 3, 6 tai 12 kuukauden coaching-yhteistyön kanssani, ensimmäisellä kerralla visioit ja asetat tavoitteesi coaching-prosessille ja määrität askeleita, joilla pyrit tavoitettasi kohti. Käymme läpi unelmiasi, vahvuuksiasi, voimavarojasi ja mahdollisia esteitäsi ja sitä, miten voit hyödyntää ja käsitellä näitä matkallasi tavoitteeseesi.

Sovimme jatkotapaamisen n. 3-4 viikon päähän tai haluamaasi ajankohtaan. Coaching-tapaamisten välillä jatkat kehitysaiheidesi tai mahdollisten itsellesi asettamiesi välitehtävien työstämistä. Tapaamisten aluksi käymme läpi oppimaasi, syvennymme kullekin kerralle valitsemaasi aiheeseen ja lopuksi käännämme katseen tulevaan.

Viimeisellä tapaamiskerralla vedämme yhteen prosessia ja kehitystäsi matkan varrella. Oppimiskokemustesi ja oivallusten tutkimista teemme jokaisella tapaamiskerralla. Coachina herättelen uusia näkökulmia kysymysten ja harjoitusten avulla sekä todistan ja peilaan sinulle edistymistäsi yhteistyömme ajalta.


Valmennuspaketit ja hinnasto
  • Coaching-kartoituspuhelu: 30 minuutin ilmainen kartoituspuhelu uusille asiakkaille – Varaa aika
  • Coaching-yksilötapaaminen: 310 euroa – Sisältää 1 x 90 min. coaching-yksilötapaamisen
  • 3 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 800 euroa (267 e/kk) – Sisältää 3 x 90 min. coaching-yksilötapaamista välitehtävineen ja 3 kuukauden sähköpostituen
  • 6 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 1500 euroa (250 e/kk) – Sisältää 6 x 90 min. coaching-yksilötapaamista välitehtävineen ja 6 kuukauden sähköpostituen
  • 12 kuukauden coaching-valmennuspaketti: 2800 euroa (233 e/kk) – Sisältää 12 x 90 min. coaching-yksilötapaamista välitehtävineen ja 12 kuukauden sähköpostituen

Valmennuspaketit laskutetaan yhdessä erässä tai kolmen kuukauden jaksoissa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Ota yhteyttä ja varaa aika kartoituspuheluun!

Lue lisää näiltä sivuilta ja varaa aika kartoituspuheluun, niin tuen sinua mielelläni matkallasi unelmiesi ja tavoitteidesi suuntaan. Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Otan vastaan asiakkaita viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa, virtuaalisesti turvallisella Zoom-kokousalustalla ja puhelimitse, joten yhteistyöllemme ei ole maantieteellisiä rajoituksia.

Tervetuloa yhdelle elämäsi ehkä tärkeimmistä matkoista!

Valmentajana toimii muutosvalmentaja ja Certified Business Coach® Ida Nurminen, jolla on kokemusta niin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä viestintäorganisaatiossa, siirtymisestä palkkatyöstä yrittäjäksi kuin kokonaisvaltaisista henkilökohtaisen kasvun prosesseistakin. Lue minusta lisää esittelystäni.