Saapumisohje MyllyKulmaan – Turuntie 4-6, Hämeenlinna

Lämpimästi tervetuloa Ignite Communications & Coachingin vieraaksi MyllyKulman yrityskeskukseen, osoitteeseen Turuntie 4-6, 13130 Hämeenlinna.

Saapuminen

Autolla: Saavuttaessa moottoritieltä poistu Hämeenlinnan keskustaan vievästä rampista (pohjoisesta liittymä nro 25 ja etelästä liittymä nro 24) ja seuraa opasteita Ahveniston suuntaan. Voit myös seurata opasteita Goodmanin kauppakeskuksen parkkihalliin, josta on noin 5 minuutin kävely MyllyKulmaan.

Julkisilla: MyllyKulmaan pääsee sujuvasti linja-autolla Hämeenlinnan rautatieasemalta, esimerkiksi linjoilla 1, 3, 10, 11, 14 ja 16. Matkan kesto n. 10 minuuttia, kävelyä 150 metriä. Linja-autopysäkit sijaitsevat Turuntiellä ja Parolantiellä lähietäisyydellä. Tutustu Hämeenlinnan reittioppaaseen

MyllyKulmaan on Hämeenlinnan rautatieasemalta 30 minuutin (2 km) kävely ja linja-autoasemalta 16 minuutin (1 km) kävely.

Pysäköinti

Pysäköinti MyllyKulman P-alueella ja kadunvarsipaikoilla:
Rakennuksen takana parkkialueella on 4 kpl ilmaisia 2 tunnin asiakaspaikkoja ja 2 kpl ilmaisia 1 tunnin asiakaspaikkoja. Lähikortteleissa on runsaasti kadunvarsipaikkoja.

Pysäköinti Goodmanin kauppakeskuksen parkkihallissa:
Goodmanin kauppakeskuksessa on 3 tunnin ilmainen pysäköinti parkkikiekolla. Hallissa on 600 pysäköintipaikkaa. Goodmanilta on MyllyKulmaan 5 minuutin kävely (350 m).

Saapuminen kiinteistöön

Vieraat pääsevät kulkemaan kiinteistön pääovesta ja kerrosten väliovista arkisin klo 8.00–16.00. Näiden aikojen ulkopuolella tulen sinua vastaan alaovelle. Käytettävissä on myös hissi.

Ignite Communications & Coachingin valmennustila on MyllyKulman 3. kerroksessa, huoneessa 327. Käänny porraskäytävän tai hissin ovelta vasemmalle ja kävele kohti käytävän päätä. Tila 327 jää käytävän oikealle puolelle. Muutaman askeleen päässä kulman takana ovat lähimmät WC-tilat.

MyllyKulma on Linnan Kiinteistökehitys Oy:n ylläpitämä yrityskeskus, joka sijaitsee hiljattain yrityskäyttöön remontoidussa, ilmanvaihdoltaan ja äänieristykseltään modernissa sekä sisäilmastoltaan terveessä kiinteistössä.

Lämpimästi tervetuloa valmennuksiin!