Varaa aika tarinankerturin haastatteluun

Tervetuloa elämäntarinoiden maailmaan!

Haluaisitko päästä tarkastelemaan itseäsi oman tarinasi peilistä tai onko sinulla läheinen tai sukulainen, jonka tarina ansaitsee tulla ikuistetuksi?

Oli tarina totta, tarua tai vielä unelmaa, Tarinankerturi pukee sen sanoiksi lempeästi ja luottamuksellisesti sekä kiteyttää rönsyilevänkin kerronnan yhtenäiseksi ja kertojan näköiseksi tarinaksi.

Tarinankerturin haastattelun vaiheet
  1. Tilaa haluamasi tarinapaketti sähköpostitse.
  2. Jos annat tarinan lahjaksi, tulosta sähköpostitse saamasi Tarinalahjakortti, kirjoita siihen viestisi ja luovuta lahjakortti lahjan saajalle.
  3. Varaa aika Tarinankerturin haastatteluun varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.
  4. Haastattelu toteutetaan sovittuna ajankohtana. Varaathan virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.
  5. Tarinankerturi kirjoittaa tarinan ja toimittaa sen sinulle (tai tarinalahjan saajalle) sovittuna aikana ja sovitussa muodossa.

Jos olet valinnut 3 tunnin tarinapaketin, varaa kalenterista kaksi perättäistä aikaa. Tarinahaastattelujen enimmäiskesto on 3 tuntia/päivä. 6 tunnin tai pidemmissä tarinapaketeissa varataan haastatteluja useammille päiville. Ole minuun tarvittaessa yhteydessä aikataulutuksesta.

Haastatteluun valmistautuminen – Millaisen tarinan sinä haluat kertoa?

Tarinankerturille sopii mikä vain tarina, joka kertojalle on merkityksellinen – en arvostele tarinaa oikeaksi tai vääräksi, vaan taltioin tarinan sellaisena kuin sen haastattelussa kuulen ja tulkitsen. Voit antaa tarinan tueksi muita aineistoja (mm. kuvia, kirjeitä ja lehtileikkeitä).

Tarinoiden kaikenlaiset, valoisammat ja varjoisammat sävyt ovat tervetulleita, mitä itse koetkin tärkeäksi ilmaista. Tarinasi voi olla totta, kuviteltua tai vielä unelmaa – lähden liikkeelle siitä, että jokainen esiin nouseva tarina on oikea ja merkityksellinen. Hyvät yritystarinat myös kaipaavat hieman värikynää asiapitoisen kerronnan rinnalle.

Tarinahaastatteluun valmistautuessasi voit pohtia, mikä olisi sellainen tarina, jonka sinä haluat kertoa tai johon kaipaisit uutta näkökulmaa. Aikajanan piirtäminen tai kohokohtien kirjaaminen voi auttaa asian lähestymisessä. Tarina voi koskea suuria draaman kaaria tai pientä oivalluksen tai muutoksen hetkeä – valinta on sinun, sillä tarina on sinun.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa (MyllyKulman yrityskeskus, Turuntie 4-6, Kauppakeskus Goodmanin vieressä), virtuaalisesti Zoom-neuvottelualustalla tai puhelimitse.

Katso saapumisohje MyllyKulmaan tästä.

Huom.! Tällä hetkellä haastatteluita järjestetään vain virtuaalisesti ja puhelimitse.