Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Ota aikalisä ajattelulle coaching-yksilövalmennuksessa

Me jokainen tarvitsemme aikaa ja tilaa ajatella hyviä ajatuksia luottamuksellisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Coaching-valmennus tarjoaa sinulle juuri sitä. Käännekohdissa ja uusissa aluissa on hyvä ottaa aikalisä ja miettiä, mihin on menossa ja miksi?

Yksilövalmennus sopii sinulle parhaiten silloin, jos haluat pohtia asioita luottamuksellisesti ja omaan tahtiisi coachin tuella. Tällöin keskitymme vain sinun tavoitteisiisi ja oivalluksiisi, ja coach toimii matkallasi rinnallakulkijana rohkaisten ja peilaten sinulle edistymistäsi. Tervetuloa elämäsi ehkä hienoimmalle matkalle!

Lue lisää ja varaa aika aloitustapaamiseen


Uusi sivu elämässä -kirjoitusvalmennus uuden suunnan etsijöille

Oletko sinä elämässäsi käännekohdassa tai etsimässä uutta suuntaa? Tämä kirjoitusvalmennus on tarkoitettu juuri sinulle. Tule mukaan tutkimaan uusia polkuja ja ajattelemaan valmennusryhmän tuella uusia, rohkeita ajatuksia.

Teemme valmennuksen aikana runsaasti kirjoitusharjoituksia, joiden herättelemiä ajatuksia ja oivalluksia olet tervetullut jakamaan ryhmän kanssa, jos niin haluat. Pakkoa tähän ei ole, vaan kirjoitat ensisijaisesti itseäsi varten ja omaan tahtiisi.

Miltä sinun elämäsi uusi sivu näyttää ja mihin valkoinen paperi sinua lähtee kuljettelemaan? Mitä jätät taaksesi ja mitä uutta saat tilalle? Tule mukaan ja ota selvää!

Valmentajana toimii viestintä- ja valmennusyrittäjä, Certified Business Coach® ja NLP Master Practitioner Katja Nurminen.

Seuraava ryhmä alkaa tammikuussa 2021.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ryhmään…