Varaa aika coaching-yksilövalmennukseen

Tervetuloa tekemään työelämän unelmistasi ja tavoitteistasi totta coachingin keinoin! Autan sinua visioimaan rohkeasti ja ryhtymään tuumasta toimeen − oli kyse työrooleistasi, työelämän haasteista tai henkilökohtaisista kasvun paikoistasi. Mikä on sinun unelmasi ja paras visiosi elämällesi tai työurallesi ja miten voit lähteä kulkemaan sitä kohti jo tänään?

Uudet yksilöasiakkaat

Varaa aika henkilökohtaiseen kartoituspuheluun varauskalenteristani. 30 minuutin ilmaisen kartoituspuhelun aikana käymme läpi nykytilanteesi ja mietimme, sopiiko coaching menetelmänä sinun tilanteeseesi ja sovimme yhteistyön jatkamisesta. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta haluan kartoituspuhelun avulla madaltaa kynnystäsi ottaa tärkeitä askeleita hyvinvointisi, työelämäsi ja liiketoimintasi kehittämisen hyväksi.

Siirry varauskalenteriin

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa (MyllyKulman yrityskeskus, Turuntie 4-6, Kauppakeskus Goodmanin vieressä), yrityksesi tiloissa tai virtuaalisesti/puhelimitse. Coaching-yksilövalmennukset hinnoitellaan pakettihinnoittelulla. Valmennuksen voit maksaa joustavasti laskulla tai korttimaksuna.

Vanhat yksilöasiakkaat

Varaa jatkotapaaminen tuttuun tapaan varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Siirry varauskalenteriin

Hyvä tietää coachingista

Lue lisää: Mitä coaching on?

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on selkeyttää ajatteluasi ja toimintatapojasi sekä tehdä visioimastasi muutoksesta tai tavoitteesta totta.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Yhteistyön aluksi solmitaan kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.

Coaching toteutetaan useamman tapaamisen kokonaisuuksina, sillä coaching on prosessi, jossa tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä kuin itse tapaamisissa. Tapaamisten tiheys ja kesto sovitaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Voimme tavata viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa (Turuntie 4-6, MyllyKulman yrityskeskus, Kauppakeskus Goodmanin lähellä) tai yrityksesi tiloissa tai virtuaalisesti/puhelimitse.

Mistä työelämän unelmasta tai tavoitteesta sinä haluat tehdä totta tai minkä arjen haasteen kanssa kaipaat selkeyttä? Ota yhteyttä, niin autan sinua visioimaan ja ryhtymään tuumasta toimeen. Mietitään yhdessä keinot, joilla pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!